söndag 13 maj 2018

Terminated!


via GIPHY

Nej, Arnold brakade inte in i lägenheten med ett automatvapen dolt i en låda med ett dussin röda rosor, men icke desto mindre har jag blivit terminated. Inte som människa men som författare. Mitt KDP-konto har upphört att existera och alla mina böcker har försvunnit från Amazon. Att de finns kvar på Kobo, Barnes&Noble, iBooks etc kvittar mindre, eftersom jag inte kan göra någon som helst promo för en bok som inte finns att köpa hos the great Zon.

Nu hade jag ju redan slutat skriva, på grund av andra orsaker, men aj, det sved ändå. Jag har inte gjort något för att förtjäna det här, men inför en stor, anonym verksamhet som Zon har den lilla människan inget att komma med. Det är de som bestämmer, och de behöver inte svara på mina frågor och de behöver tydligen inte ens svara på mina mail, och de behöver då verkligen inte förklara sig eller ge några skäl för sitt rätt så betydande beslut och det finns inget jag kan göra åt det. Och om ens konto har blivit terminated (och inte bara suspended) får man enligt villkoren aldrig öppna ett nytt konto på KDP igen. Inget bit ihop och kom igen, alltså. Inget I'll be back, ens. Det är bara över.

Alltså, när jag beklagade mig över att det varit för mycket på sistone var det inte avsett som en provokation, men universum verkar ha tagit det på det sättet.

Jag är trött nu. Så väldigt trött. Så om du läser det här, universum: Jag ger mig! Jag ger upp. Jag lovar att inte försöka ändra på något eller försöka åstadkomma något. Jag ska bara sitta här och jobba, alldeles tyst i min lilla vrå. Inte göra något väsen av mig. Sluta gnälla. Sluta förvänta mig något. Sluta hoppas.

Bara finnas, i all enkelhet.

Jag tänker inte ens be om en glass, trots att det är så himla varmt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar