söndag 18 februari 2018

När jag blir gammal ska jag också bli odräglig (om jag överlever min 472:a bihåleinflammation, vill säga)

Det dummaste man kan göra när livet är svårt är väl att säga något i stil med att "Nu kan det i alla fall inte bli värre". Universum älskar nämligen sådana utmaningar.

Därför är just nu varenda bihåla i min skalle proppfylld av snor.

Åh, februari, du fortsätter att leverera.

Hela långa dagen har jag därför legat raklång, med ett halvt dussin kuddar bakom ryggen för att ha bihålorna i rätt vinkel, och omväxlande sovit eller slumrat eller kollat på gamla Matador-avsnitt. (Fru Fernando Møhge är min idol!) Exakt ingenting på min långa Att Göra-lista har blivit gjort, men det kommer väl kanske en dag i morgon också.

Om inte februari känner för att drämma till med ännu en överraskning?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar