söndag 24 september 2017

Dan före dan före dan före dan före dan!

Nu börjar det dra ihop sig till slutet av september och om jag ser trött ut så är det för att jag är det. Ibland är det inte konstigare än så. Jag gör mitt bästa för att växla ner och inte trötta ut mig helt innan det bär av till Göteborg, men ärligt talat, det händer ju hela tiden saker som jag inte har någon som helst kontroll över så vi får väl se hur det blir.

Det hade varit skönt om jag hade kunnat njuta lite av min lilla egotripp och inte bara gå omkring där med gråten i halsen som jag gjorde förra året.

Jag har inte börjat packa än, men jag har provat typ alla mina kläder och ingenting passade så idag blev det en panikrusning i alla affärer jag kunde hitta (ca 4). Jag vet inte riktigt vad jag kom hem med, men jag hoppas att det går att ha på sig för det blir det jag har med mig till Bokmässan. Nu är det ju bara tre arbetsdagar den kommande veckan så jag har inte tid att åka in till staden eller beställa hem något. Det får helt enkelt duga med det jag har. Vad det nu är. Men det var inte enbart svart i alla fall, så mycket vet jag. (Flämt!)

Jag hoppas kunna förhålla mig till Bokmässan i år. Det var svårt förra året, men nu har jag inga nya böcker ute som jag vill skryta med utan åker bara dit som läsare och glad amatörskrivare som helst vill vara anonym. Och som ganska uttröttad liten mamma och fru som inte fick så mycket semester i år heller och bara vill vara lite för sig själv en stund eller träffa likasinnade och fika och snacka liv och skriv. 

Och då är Bokmässan inget dumt ställe att dra iväg till, om man tycker det minsta lilla om böcker och människor som gillar dem.

Om en vecka sitter jag på tåget på väg hem igen, förmodligen väldigt trött och med ömma fötter men förhoppningsvis också rätt så nöjd och belåten. Är det fjärde året på raken nu? Minns inte. Men det börjar kännas som att jag klarar av det här nu. Jag vet vart jag ska gå och var jag ska stå i kö och var jag kan sitta ner när fötterna börjar protestera alltför högljutt och jag vet var det finns något att äta om jag blir hungrig. Nu hoppas jag bara att det inte blir bråk utan att jag kan få lov att ha en riktigt trevlig lång-lång-helg.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar