söndag 30 april 2017

Vimmerby - igen

Tillbaka i verkligheten efter en lång helg på Näs. Vad konstigt det känns när man har längtat så länge och så är det över på bara ett par ögonblick.  Nu är huvudet fullt av tankar om alla givande samtal, människorna jag har mött och allt jag har sett. Tankar om mina böcker och allt jag vill göra med dem, allt jag vill vara. Allt jag vill bli. 

Den här gången blev det även en utflykt till ett par ställen utanför metropolen Vimmerby. Det här var sjätte gången jag var på Näs och varje gång har jag suttit på bussen dit och hem med näsan mot rutan och hungrat efter landskapet som susat förbi utanför. Idag fick jag äntligen stanna till och kliva ur och promenera längs gärdsgårdarna. Höra fågelsång och känna solen mot huden. 

Jag blir nog tvungen att skriva något som säljer så att jag kan köpa ett litet hus vid en sjö i en skog någonstans. Ett litet falurött hus med vita knutar. Det här burhönelivet måste få ett slut. Nu vill jag ha ett hem!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar