söndag 23 april 2017

Peppen! Där var den ju!

Och så var det plötsligt mindre än en vecka tills Vimmerby 2017! Peppen är total och överskuggar allt som är opeppigt i livet just nu. Fast när jag känner efter är det inte så mycket opepp, ärligt talat. Jag har hittat Den Rätta Tapeten till den lilla hallväggsnutten och den är på väg hem till mig as we speak. 
Den Rätta Tapeten

Som om inte det var nog med goda nyheter så har jag lyckats få ihop de två redan skrivna bitarna av Konrad 2 som fram tills nu har verkat åtskilda av ett avgrundsgap till ett sammanhängande textflöde. Nu har jag bara ett par, tre kapitel kvar att skriva på slutet och sedan är jag KLAR (med första utkastet! Icke att förväxla med en färdig bok!!!). 

Lägenheten är fortfarande semi-kaotisk men det går att leva här och jag lyckas för det mesta att känna mig glad över de lyckade lösningarna och ha överseende med det som ännu inte har hunnits med. Nästa helg är jag ju borta, men det kommer en välbehövlig helgdag på måndagen efter som jag tänker göra mesta möjliga av. 

Det enda jag skulle vilja ändra på just nu är att jag lägger alldeles för lite tid på läsning. Jag har hämtat Lainy Taylors nya bok på bibblan men inte hunnit öppna den ännu! Dels för att det har varit mycket nu och dels för att jag är lite rädd att jag inte ska älska den lika mycket som Daughter of Smoke and Bone. Och så har jag förstås kollat alldeles för mycket på tv på sistone, jag vet inte varför men efter Thirteen Reasons Why bara fortsatte jag att kolla och när jag hade sett första avsnittet av This is us var jag bara tvungen att titta på hela säsongen. Gaaah! Så himla bra från början till slut, och gripande och sorgligt och roligt så där som jag gillar och så himla skickligt ihopflätat med en miljon olika trådar och intressanta karaktärer så att författaren inom mig blir marsiangrön av avund, men nu har jag äntligen sett alla avsnitt, torkat tårarna och kan gå vidare med livet. Och med 'livet' menar jag förstås 'läsningen'. Bokhyllan, here I come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar