söndag 29 januari 2017

Får jag inte te och en bit choklad med detsamma är det Game Over!

Nu har jag skrivit tre utkast till det här blogginlägget och sedan raderat dem. Heja, Sandra. Friskt humör. Det ... gör inte alls susen! Varför i helvete skulle det göra någon som helst skillnad?!?

Jag brukar längta efter den här stunden, den enda gången under veckan då jag stannar upp och verkligen ser mig omkring, verkligen känner efter hur jag mår. Men inte idag. Idag är jag bara en jobbig Beppe-docka och VILL INTE!!!

Jag vill inte tvingas erkänna att den här veckan inte heller blev som den var tänkt och att det här är mitt liv som rinner mig mellan fingrarna utan att något meningsfullt blev gjort. Trots att jag har varit duktig och jobbat och skött mina plikter så väntade INGEN BELÖNING i slutet av veckan och hur mycket jag än stressade den här helgen sitter jag ändå här nu och kommer på allt det där viktiga som jag har glömt eller missat helt. 

Hur är det tänkt att jag ska motivera mig själv att vara lika duktig nästa vecka, om det ska vara på det här viset? Det här vuxenlivet brister allvarligt i att leverera dopamin-kickar. Inte så konstigt då att jag aldrig når nästa level.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar