söndag 25 december 2016

Rätt vad det är säger det klick! Vilket år som helst nu ...

Så det är så här det känns att vara ledig? Weird!

Trots att det känns ovant gör jag mitt bästa, hasar omkring i pyjamas, sover mitt på dagen och hetsar inte mot några deadlines, spelar brädspel, läser böcker och äter julmat trots att jag inte tål den. Magontet till trots har det varit en hyfsad jul, ändå.

Även en trist jul med sjuka barn och skav i familjebanden är ju ändå bättre än vilken tisdag som helst.

Jag försöker att köra lite soc.med-avgiftning, har slutat följa ett par grupper på FB som bara ger mig stresspåslag och öppnar överhuvudtaget inte Twitter, men samtidigt har jag dragit igång varsitt nytt Instagram-konto åt mina två pseudonymer i nätverks- och marknadsföringssyfte och kanske är det helt meningslöst och jag kommer inte att orka men det har gett mig anledning att söka rätt på nya konton att följa och på romance-kontot blev det en massa foto-konton med vackra bilder, främst från Skandinavien men även resten av världen av bara farten. Sååååå sugen på att börja fota igen, men vet att jag måste hålla mig till bokskrivarlästen om det ska bli något alls gjort. 

Men drömma kan man ju alltid.

Jag har faktiskt haft ett par tidiga morgnar den här veckan, när jag vaknat långt innan resten av familjen och det har totalt blivit fyra kapitel på romance no.2, så även om jag är sömnbristsur och julgrinig känner jag ändå den där inre tillfredsställelsen som kommer sig av att ha gjort framsteg i sitt bokskrivande. Jag menar, fyra kapitel här och fyra kapitel där, rätt vad det är så blir det en bok.

Vilket år som helst.

Och när jag har skrivit alla böcker färdigt som jag har påbörjat, då minsann, då ska jag få lov att ta lite tid och bege mig ut med kameran en sväng och se om jag kommer ihåg vilken knapp som gör vad.

Det blir inte så här snyggt, men kan vara kul ändå.    

Ett foto publicerat av Scandinavian Mystics (@life.by.linus)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar