söndag 27 november 2016

Utan dator i tre veckor ...

... försmäktar jag vid detta skrivbord. Kära nån vad mycket jag behöver den där förbenade dumburken till. Nästa vecka ska t ex stackars lilla Lee vara med i Patty Jansens megapromo och innan dess hade jag verkligen behövt en pocketutgåva, men hur ska jag kunna göra den utan min dator med alla de viktiga programvarorna?!?

Dessutom tror jag att jag måste göra ett nytt omslag till min danska romance, för det verkar inte locka något vidare även om de modiga stackare som läst boken verkar ha tyckt om den. Men utan Photoshop = inget nytt omslag! Stackars mig.

På tal om omslag stötte jag på de här snyggingarna idag. Kära nån! I mitt nästa liv ska jag bli grafisk formgivare. Tala om mäktigt jobb, ärligt talat. Om man med hjälp av lite sönderrivet tidningspapper kan få mig att vilja mass-shoppa norska e-böcker (och man ser ju ändå inte omslaget på e-böckerna, knappt ...) tänk då vad man skulle kunna göra. Fixa världsfreden. Bota cancer och förkylning. Reda ut det där jobbiga med klimatet. MAKT. Vi människor (läs: jag) är så himla lättmanipulerade.

I övriga nyheter har jag på sistone verkligen varit nära att lägga ner hela författeriet på grund av bristande feedback och framgångar. Men i går upptäckte jag en sprillans ny recension där läsaren använde ett av mina absoluta favoritord på engelska. Unputdownable. Jag föll pladask för det ordet när jag såg det för första gången någon gång förra århundradet på baksidan av en av mina favoritböcker, Decider av Dick Francis. Det ligger så skönt i munnen och även om jag aldrig hade stött på det förut så visste jag genast precis vad som menades med det. Det är inte alla ord man kan säga det om. Så nu blir jag ju tvungen att skriva en bok till. Eller sju.

Så fort jag får tillbaka min dator!!! (Dvs vilket år som helst.)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar