söndag 13 november 2016

Lite extra bokmässa tackar man ju inte nej till

Och livet fortsätter att spotta utmaningar (halsfluss och ryggont) rakt i nyllet på mig, som de där maskinerna som skjuter tennisbollar på folk i amerikanska filmer. Och jag som inte har någon racket... 

Någon dator har jag inte heller längre för den är på semester på någon serviceverkstad och det är bara att erkänna att jag har blivit en digital tant på gamla dar som inte funkar så bra i verkligheten. Det är obegripligt hur mycket jag behöver en dator till i vardagen. Typ, allt! Tur för mig att jag lever i framtiden och har en superdator i mobiltelefonen! 

Igår tog jag en paus från allt elände och  åkte till Köpenhamn på Bogforum. Jag trodde inte att det skulle bli av, för ärligt talat har det varit en brutal vecka, men när de danska bokbloggarna började fangirla i fredags kunde jag bara inte låta bli. Det blev bara en liten stund, men jag fick lyssna på flera intressanta författare och betala mässpriser för en fika och vad mer kan man egentligen begära?

Jag hade hoppats på att hitta lite nya boktips till min senaste tidstjuv men de böcker som verkade intressanta fanns förstås inte på svenska eller åtminstone inte som e-böcker. Typiskt. Det har bara gått en knapp månad men jag har redan börjat få svårt att hitta böcker att tipsa om. Vad hände med att alla människor ville skriva böcker? När kommer de? Och släpps de som e-bok?!?

Jag lyckades i alla fall ta mig hem, trots Checkpoint Charlie på Kastrup, och nu har jag bäddat ner mig framför teven igen och hetsglor på Gilmore Girls resten av helgen. Jag inser att jag inte kommer hinna med alla sju säsongerna innan de nya avsnitten kommer nästa helg men hoppet är det sista som överger människan, sägs det. Eller var det hunden? Något på h var det i alla fall.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar