söndag 7 augusti 2016

Stressiga semesterns sista sekunder. Suck!

Hemma igen och i morgon börjar vardagen igen. Hurra. Eller något. Det hann aldrig riktigt bli någon semester i år, inte så som jag hade tänkt mig den, med avkoppling och lugn och ro och inga måsten. 

Inte precis. Inte alls.

Istället har jag jobbat, släppt en bok, kört lite olika promos, korrläst, översatt, meckat med bokomslag, städat och stökat lite här hemma och flängt land och rike runt med man och barn.

Fångat Pokémon har vi också gjort, förstås. En sådan här fångade minstingen vid noshörningsinhägnaden på Borås Zoo!

Den där listan jag gjorde upp första dagen på semestern, över allt jag ville hinna med innan jag började jobba igen, två A4-sidor med stort och smått som inte hunnits med under året som gått ... Ja, den får jag väl spara till nästa år.

Jag har knappt skrivit något alls i sommar, och knappt läst något heller. Min Goodreads Reading Challenge börjar se omöjlig ut, jag ligger 14 böcker efter så jag blir tvungen att läsa om alla Totte- och Emma-böcker eller något med motsvarande word count om jag ska hinna ikapp innan årets slut. Men skam den som ger sig. Jag tolkar mitt bristande lässug som att jag har en massa att skriva. (Värsta Pollyanna-tänket, mitt i allt depp!) 

Den första recensionen för min romance har dykt upp, men tyvärr på en plats där ingen någonsin kommer att se den. Huvudsaken är väl att jag såg den, för jag behövde verkligen lite goda nyheter den här veckan. Men de där fem vackra stjärnorna skulle verkligen pryda min Amazon-sida. ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar