söndag 10 juli 2016

Zzzzzzzznart zzzemezter ...

Ännu en jobbhelg och jag börjar känna mig lite som Maggie Smith här i klippet nedan ...via GIPHY

Som frilansare har jag aldrig lyckats känna mig helt ledig, i synnerhet inte sedan jag började med det egna skriveriet. Nu har jag ett par dagars jobb kvar på en översättning och sedan tänker jag ta ledigt ett tag innan jag börjar på nästa, men hur jag ska kunna ta ledigt från alla böcker i mitt huvud som vill bli skrivna, det begriper jag inte. För att inte tala om resten av livet och alla andra måsten som jag har ignorerat eftersom dygnets alla timmar helt enkelt inte har räckt till det senaste året. När är det tänkt att jag ska hinna komma ikapp med dem?

Det finns en överhängande risk att jag kommer att stressa ihjäl mig under den kommande ledigheten! Att jag öppnar dörren till semestern och hela mitt liv bara rasar ut över mig i en enda dödlig stresslavin.

Och jag lär säkert inte hinna skriva något heller. *tjurar*

Min Giveaway på Goodreads har bara några timmar kvar och det är flera hundra som har anmält sig och det är inte alls något märkvärdigt, världen är full av människor som vill ha-vill ha-vill ha vad som helst, bara det är gratis. Men jag tycker ändå att det är häftigt att flera hundra personer världen över har sett mitt bokomslag och klickat på det och är lite pirrigt nyfiken på vart jag ska skicka boken. Mali eller Malå? Botswana eller Botkyrka?

Nä, det är uppenbart från nivån på det här inlägget att det inte kan bli semester snart nog ... Vi hörs på andra sidan deadline!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar