söndag 17 juli 2016

Nu tar jag semester ... nu ... nej, nu ... när som helst nu ...

Okej, som första semestervecka betraktat var de senaste 7 dagarna rätt misslyckade, ärligt talat. Om inte annat så för att jag har jobbat en hel del. Jag hann bara ha semester några timmar innan det plingade till i inboxen och jag fick ett extrauppdrag som jag inte kunde tacka nej till. Sedan var det jobb, jobb, jobb som gällde till i fredags morse och efter det var det inte så mycket kvar av mig.

Mellan jobb-varven skickade jag iväg en Konrad-pocket till vinnaren i min första Goodreads Giveaway. Det var säkert många gratisätare bland de som anmält sig, men hon som vann hade Harry Potter och Narnia-böcker bland sina favoriter, så hon gillar genren i alla fall.Helgen har sedan ägnats åt Christmas in July där jag har gett bort några hundra ex av min julnovell till nya läsare och slutredigering av den eländiga romance-boken (gratis tips åt skrivkrampande skräckfilmsskapare: Boken Som Aldrig Ville Bli Klar! Garanterad nagelbitare!!).


Nu vet jag inte om den någonsin blir klar, men den är i alla fall utgiven. Tack och hej, Lainey och Palle, jag hoppas att jag aldrig behöver se er igen. Må ni leva lyckligt i alla era dagar på tusen sinom tusen eboksläsare!

Kan jag få lite semester nu?

Mitt bästa tips för att blåsa hjärnan tom på jobb och snabbt komma i semesterstämning: Lin-Manuel Mirandas hiphopmusikal om USA:s första finansminister. Nu är jag inte precis nere med hiphopen eller med finansministrar heller, för den delen, men 11 Tonys, hörrni. Jag försöker att inte gräma ihjäl mig över att jag aldrig kommer att få se den på Broadway och tröstar mig med Spotify-versionen på repeat.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar