söndag 3 juli 2016

Av någon anledning har jag fått en Red Hot Chili Peppers-låt på hjärnan ...

En körig vecka med mycket tekniskt strul, mardrömmar, skoskav och andra onödiga svårigheter går mot sitt slut. Jag hoppas innerligt att det var en tillfällig dip och att nästa vecka blir smidigare. Det är mycket som ska bli gjort nu innan jag kan ta lite ledigt och när inte datorer och andra mackapärer samarbetar tar allting så mycket längre tid.

Jag hade en delvis sömnlös natt till igår då jag passade på att sätta igång med Konrad 2. Nästan 1500 ord blev det innan jag somnade om vid halv sextiden på morgonen. Jag vet ännu inte riktigt hur jag ska disponera den historia som jag tänkt berätta härnäst, om jag ska klämma in allt i en bok eller försöka dela upp den på två, så jag har dragit mig för att sätta igång men det ger sig väl. Om jag inte börjar skriva får jag aldrig reda på det. Det känns skönt att ha kommit igång, i alla fall. Mitt SF-projekt får vänta lite, eftersom jag inte har någon deadline för det. Jag vet ännu inte vad jag egentligen vill säga med det som går under arbetsnamnet X/Y, mer än att det kanske har något med burhöns att göra. Visst vill alla läsa en science fiction-bok om det?!?

Min Giveaway på Goodreads drog igång igår och när jag vaknade i morse hade den redan över 200 anmälda. Även om ca 198 av dem förmodligen bara är ute efter att få en gratis bok på posten - vilken som helst - så är det kanske några enstaka som på allvar blir intresserade av att läsa den. Minst 200 pers har i alla fall sett omslaget och det är inte dumt. Att synas är den största svårigheten som författare nu när alla vill skriva en bok men ingen har tid att läsa.

Kanske är det någon här som vill ha en gratis bok på posten? Jag testar att lägga in widgeten direkt här i inlägget. Det funkar kanske, vem vet? Efter allt som inte har funkat den här veckan känner jag att jag har lite teknologi till godo! Goodreads Book Giveaway

Konrad and the Birthday Painting by Sandra R. Andersson

Konrad and the Birthday Painting

by Sandra R. Andersson

Giveaway ends July 10, 2016.
See the giveaway details at Goodreads.
Enter Giveaway

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar