söndag 5 juni 2016

Nej, varför skulle man någonsin vilja bli vuxen?

En typisk frilansarhelg med måndag hela veckan och bara jobb och jobb och jobb. Det ryktas att det är sommar ute, men det har jag inte märkt så mycket av. Man och barn blir lite brunare för varje gång vi möts vid middagsbordet, men det är allt.

I natt fick jag sova ostört hela natten för kanske tredje gången i mitt mammaliv och vaknade någorlunda utvilad vid 6-tiden. Äntligen en chans att sno åt sig lite quality skrivtid och jag slösar bort det på något helt nytt och helt oanvändbart istället för något av alla de projekt som jag haft i pipelinen så länge att de fastnat på tvären. Men 1714 nya ord är ändå något att trösta sig med, även om jag aldrig kommer kunna göra något av det. Varje dag jag skriver är en bra dag! Oavsett vad jag skriver.

Det är helt klart själva skrivandet som är min grej med författarskapet. Redigeringen och bearbetningen av råmanuset är som en enda lång rotfyllning. Inlageformattering var inte heller min starka sida, för både Ingram Spark och Createspace spottade ut mina pdf:er som helt oätliga. Enligt DHL kommer testtrycket på tisdag, så jag inväntar det innan jag laddar upp de nya pdf:erna jag gjort. Och jag som var orolig för mina omslagsfiler! Suck.

I nästa vecka har Den Lille Prinsen biopremiär och jag tänker definitivt släpa med mig minstingen på den trots att jag egentligen inte går på bio längre på grund av människor ... Jag har ett par böcker på franska i bokhyllan som jag köpt i naiv förhoppning om att en gång kunna läsa på originalspråk, och det här är en av dem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar