onsdag 11 maj 2016

O-pigg onsdag

Jaha, det är onsdag och solen skiner, men vad trevligt! Inte så mycket här inne vid skrivbordet, kanske, men jag kan i alla fall se den genom fönstret ... Jag har varit uppe pinsamt många timmar och fått jättemycket gjort redan innan frukost men jag misstänker att det kommer att straffa sig och att jag lär somna över tangentbordet någon gång i eftermiddag.

Bland annat har jag ägnat de arla morgontimmarna åt att omvärdera min "baksidestext" till Konrad. Jag gjorde misstaget att be om feedback på kboards igår och den var inte odelat positiv om man säger så. Men skam den som ger sig. Nu har jag skrivit en ny version och om den inte är bättre så får jag väl skriva en till. (Och en till och en till och en till ...)

Det är det vi författare gör, nämligen: skriver. Men vad festligt det hade varit att ha ett förlag med marknadsavdelning i ryggen som kunde fixa allt sådant där. Det tar ju så mycket tid från det roliga skrivet! (Och från den alltför nödvändiga sömnen!)

Idag är det romance-promo på gång, men den får sköta sig själv medan jag gör klart det sista på mitt översättningsjobb som ska skickas in i morgon. Författaren har en del språkliga ovanor som jag bara har apat efter när jag översatt och de måste dämpas lite innan det går vidare till redaktören och granskaren.

Alltså, tillbaka till jobbet. Men först en kort dagdröm om semestern som hägrar. Så här kommer den garanterat inte att se ut, men som målbild funkar det alldeles utmärkt! Mmm ... hängmatta .... :-)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar