söndag 8 maj 2016

Himmel vad trött jag är på att vara trött


Som sagt, himla trött är vad jag är och vad jag har varit så länge att det helt har förlorat sin charm. 

Jag trodde att det skulle släppa lite när jag passerat veckans milstolpe, trodde på fullt allvar att jag skulle må annorlunda, känna mig annorlunda, kanske rent av bli annorlunda när jag bara hade släppt den förbaskade boken, men så funkar det förstås inte. 

Det här med prestationer är precis som att gå i fjällen, där man ser toppen framför sig och tycker att det är väl inte så långt, dit ska jag gå, men när man kommer upp till det som man trodde var toppen så upptäcker man att det ligger en annan topp bakom, ännu högre upp, och så försöker man nå den, men då dyker det upp ännu en topp och så vidare tills man får ge upp och be en sherpa att bära en hem. Det finns alltid en topp till bakom nästa backkrön, tro mig, boys and girls.

Snälla någon bär mig hem ...

I helgen har jag och apan på bilden ovan skickat ut mitt livs första nyhetsbrev till alla på min mailinglista (båda två!) och det var ju kul med ännu ett stressmoment som man i princip bara kan misslyckas med. Mailchimp är ett hemskt användbart redskap som tyvärr också är hemskt svårt att förstå sig på. Jag begriper inte varför det ska vara så svårt att skriva ett nyhetsbrev när jag utan vidare sätter mig och bloggar flera gånger i veckan, visserligen utan någon som helst begåvning men med en viss entusiasm. Ett nyhetsbrev borde väl vara ungefär som ett blogginlägg, eller hur?Helgens gratis-promo har än så länge resulterat i en andraplats på gratis-topplistan inom underkategorin Eböcker för barn/Konst. Det ser ju rätt så imponerande ut när jag crop:at bilden så här, så att man inte ser att det bara finns tre böcker i kategorin. I själva verket är jag näst sämst! :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar