onsdag 13 april 2016

Posttraumatiskt gnällbloggarsyndrom, kommer snart i en DSM nära dig!

Jag missade halva arbetsdagen idag för att vara med på en workshop på bibblan om eböcker. Jag visste inte så mycket om det innan jag åkte dit och det visade sig vara en miss. Som att jag inte visste bättre än att prova nya saker och våga bege mig ut i världen hur som helst. Suck.

Jag trodde nog att en workshop om eböcker skulle vara intressant för mig som är nästan uteslutande eboksläsare och dessutom eboksutgivare in spe. Men det var den inte. När vi ombads spåna om framtiden och brainstorma visioner för framtiden kom jag på mig själv med att hela tiden tänka "Men så är det ju redan", "Så funkar det redan", "Det finns ju redan". Kanske borde workshopen ha riktat sig mer till personer som läser eböcker? Kanske borde det ha varit tydligare i inbjudan vad de var ute efter, vad de förväntade sig av deltagarna? Kanske borde jag ha stannat hemma och jobbat istället som en duktig liten översättare?

Nu fick jag en fin goodie-tygkasse för besväret men jag tycker nog inte att det väger upp panikattacken jag fick när vi förväntades storyboard:a och spela in en film om våra jävligt retro visioner. Nu kommer jag att ha det där adrenalinspattiga, andnödiga, stirriga post-panik-illamåendet resten av dagen. Att jag aldrig lär mig. Gå inte ut!!!De goda nyheterna är att jag fick Macincloud att funka i elfte timmen (hurra!) och kunde formatera om mina noveller i läckra Vellum (så fina de blev! med snöflingor och krusiduller och dropcaps!!!) och hann ladda upp de nya versionerna med backmatter och allt på Amazon med flera timmar till godo inför dagens gratispromo (jubel och applåder!). Nu gäller det att kunna koncentrera sig på något annat än den alldeles platta linjen på mitt diagram över nerladdningar. Jobbet kanske?

Eller nej.

Inte riktigt än.

(Det här är ett utmärkt botemedel mot PTGBS, tro mig!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar