onsdag 10 februari 2016

Mitt uppe i alltihop

Mitt uppe i en kaotisk och överlastad vecka och jag har inte tid att blogga och inget speciellt att blogga om men låter inte det hindra mig. Det känns ändå förvånansvärt viktigt att få de här små stunderna för reflektion. Var befinner jag mig? Hur går det? Vad har hänt sedan sist? När alla vardagarna bara flyter ihop i ett grått februarigytter kan det vara bra med lite tidsmarkörer i ögonvrån.

För någon som är så dålig på att vara i nuet som jag är bloggandet ett fantastiskt användbart verktyg. Jag bloggar bara två gånger i veckan här nu, eftersom jag har startat två andra bloggar som också tar tid, men det blir fyra tillfällen i veckan då jag tvingas/får fokusera på olika aspekter av mitt liv.  Både nyttigt och roligt.

Vad har då hänt sedan sist? Inte så mycket, kändes det som, men vid närmare eftertanke har jag faktiskt vågat x2 den här veckan. Inte illa för en gammal fegis.

Dels har jag vågat delta i en liten skrivtävling inför Valentine's Day på söndag. Det var pirrigt, men jag blev rätt nöjd med resultatet i förhållande till den tid jag lagt ner. Och så roligt att få skriva lite på vers. Det var alldeles för länge sedan.

Och dels har jag vågat släppa min Valentine's Day-novell på Amazon. Bara några dagar innan Alla hjärtans dag! Tala om modigt! Inte som med julnovellen som jag feg-släppte i smyg i januari för att ingen skulle märka något.  Be still my beating heart vad spännande/otäckt/hisnande/jagtrorjagdör, allt på en och samma gång.

Idag börjar en femdagars gratis promo med annonser på tre olika ställen. Jag vet inte hur många nedladdningar det kan bli, men jag hoppas på fler än de trehundrafemtio som julnovellen lyckades locka (i januari!). Det är bra träning det här inför framtida "riktiga" böcker, och jag hoppas på lite romance-specifik respons som jag kan använda mig av för att slutföra min eländiga Köpenhamns-romance. 

Men idag har jag inte tid med någon kärlek. Jobbet väntar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar