söndag 28 februari 2016

Dags att uppdatera virusskyddet!

Jag har börjat med Den Stora Omskrivningen av Första Konrad-boken, och so far so good. Storasystern är introducerad off-camera, men den stora förändringen hittills är att jag har lagt fokus mer på Konrad (logiskt, eftersom det ändå ska handla om honom) och sidekicken som gått under många olika namn under resans gång har blivit en före detta bästis för att få lite mer friktion. Det har blivit ca 3 000 nya ord av bara farten, trots att det inte var meningen att skriva nytt, utan bara skriva om. Så kan det gå, om man inte ser sig för.

Faktum är att jag haft ganska bra flyt med både jobb, liv och skriv den här veckan och så kan vi ju inte ha det. 

Dags att introducera en ny motgång! Lite mer friktion i berättelsen för att öka spänningsnivån ... Låt mig presentera veckans gästartist: Influensan 2016. 

Hen anlände i förrgår kväll och än så länge är det bara minstingen som blivit golvad men jag förväntar mig att hela gänget kommer att ligga utslagna inom 1-3 dagar från smittotillfället som kan ha ägt rum när som helst sedan dess. 

Eftersom jag är en mamma av det nojiga slaget blir det inte mycket sömn när minstingen har 39,5 i feber. Men jag har å andra sidan fått se nästan varenda filmsnutt som producerats med Pingvinerna från Madagaskar och det är ju inte fy skam. Och så har jag fått utlopp för min kreativitet genom att konstruera en isblåsa av två ziplock-påsar, is, en handduk och två hårsnoddar.

Allt det där som jag bara hade måstat göra den här helgen med plugg och städ och tråk, det får klara sig själv så bäst det går. Själv är jag upptagen med att kolla på animerad film och försöka stärka mitt immunförsvar med visualisering och intensivt önsketänkande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar