söndag 14 februari 2016

Be still my rapidly beating cronically stressed heart


Vilken vecka det blev ändå. Jösses. 

Och ännu är den inte helt över. Men nu tänker jag glömma alla ogjorda måsten på Att göra-listan (byta batteri i brandvarnaren och annat onödigt strunt) och försöka klämma in några veckors semester innan läggdags ikväll. 

Återhämtningen, den helt och hållet oumbärliga, varför hamnar den alltid sist bland måstena? Är det något med densitet eller molekylärvikt som jag missade när jag satt och tänkte på annat under kemilektionerna på högstadiet?

Synd om mig, i så fall.

Idag är sista dagen på min gratis-promo och hittills har mer än 700 exemplar av min Valentine's-novell laddats ner. Det innebär att jag dels är jätteglad (tänk att så många människor har velat läsa något som jag har skrivit!) och dels är absolut livrädd (700 nedladdningar = 700 potentiella en- och tvåstjärniga hatdrypande recensioner). Tack och lov är Amazon tjockt med gratisböcker som människor laddar ner bara för att gratis är gott och sedan inte orkar läsa. Jag håller ena tummen för att min lilla novell ska hamna i den högen, och den andra för att någon enstaka kanske dels ska orka läsa hela eländet och sedan orka skriva en snäll recension efteråt.

En vacker dag långt in i framtiden hoppas jag att jag ska ha skrivit tillräckligt många böcker och ha blivit läst så mycket att en enstaka recension inte längre ska spela någon större roll. Men just idag spelar det så himla mycket roll att jag knappt vågar öppna internet, utan loggar ut och istället försöker läsa ikapp de fyra böcker jag ligger efter i min Goodreads-challenge.

Av alla måsten är väl det ett av de mest angenäma? 


Spread Love! by VinothChandar, on Flickr
"Spread Love!" (CC BY 2.0) by  VinothChandar 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar