söndag 3 januari 2016

Nytt år, nya söndagsrutinerSoundtrack Sunday utgår tills vidare till förmån för den norska bokbloggen Flukten fra virkelighetens inslag En smakebit på søndag, där bloggare i hela skandinavien delar med sig av ett kort utdrag ur boken som de läser just nu. Jag följer många av bloggarna som brukar delta i den här link-up:en, men det här är första gången jag själv lägger upp ett inlägg.Jag har precis börjat läsa The Great Symmetry av James R Wells. Det är klassisk science fiction, något som jag inte brukar läsa, men det kan vara nyttigt att testa något annorlunda ibland. Författaren hänger på ett forum för egenutgivare där jag brukar smygläsa och om boken är hälften så rolig som hans inlägg så kommer det här att bli en storslagen läsupplevelse.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar