tisdag 12 januari 2016

Lita på mig, jag fabulerar vilt

En av mina betaläsare hade lite problem med när och var min Liva-bok utspelar sig och ville att jag skulle vara tydligare. Problemet är att den inte utspelar sig på någon speciell plats eller i någon speciell tid.

Kanske behöver jag vara lite mindre tydlig?

Jag hoppas att mina läsare så småningsom ska kunna lita på de världar och karaktärer som jag har tänkt ut. Att de ska bli så uppslukade av berättelsen att de inte ska undra över var eller när. Men jag är inte där än. Även om jag ser Liva och platsen där hon bor klart och tydligt så betyder inte det att läsarna kommer att göra det.

Så jag har skickat iväg Liva till en lektör. Förhoppningsvis kommer hennes feedback att göra att jag kan utveckla manuset vidare. Det ska bli bra, om det så tar tio år. (Men jag hoppas att det inte ska dröja så länge. Jag vill bli FÄRDIG!!!)

Medan jag väntar på lektörens utlåtande förkovrar jag mig i diverse kurser, videor och blogginlägg i konsten att skapa en fiktiv värld med levande karaktärer. Den här var bra:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar