fredag 8 januari 2016

Hej, mitt vinterland!

Vintern har kommit även till Skåne och den var välkommen, i alla fall av mig. Efter mer än tjugo år i Malmö skulle jag väl frysa ihjäl första natten om vi flyttade norröver som jag drömmer om, men ändå. 

Snö = fintJag tror mig ha hittat lösningen på mina tidslinje-problem med den första romance-boken och det är en enorm lättnad. Jag trodde verkligen att jag hade kört hela projektet i diket där ett tag. Men det här kan funka, även om det kräver en del jobb. Och det ser ut att de faktiskt kan få varandra på slutet, trots allt. De stackarna.

Jag roade mig även med att skriva baksidestexten till andra romance-boken härom natten när jag inte kunde sova och den visade sig sitta ganska så klockrent trots att jag inte har skrivit en rad. 

När jag ska få tid att skriva alla de här böckerna begriper jag inte, men det är ändå skönt att de finns. 

Veckans "åh, vad skönt att äntligen kunna bocka av från Att göra-listan" = beställa ISBN. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar