tisdag 5 januari 2016

Är det för sent att skola om sig till rörmokare? För det här författeriet håller på att ta knäcken på mig ...

Dags för skrivcirkel igen och jag, min dumbom väljer den här stressiga tidpunkten att öppna mitt nästan bortglömda Konrad-manus och börja läsa. Kanske kunde några sidor Konrad vara en bra text att lämna in för respons?

Nej, visar det sig.

Jag som har varit så duktig och inte öppnat manuset på över sju månader, och så är belöningen att eländet är HUR DÅLIGT SOM HELST!

Så var det inte meningen att det skulle vara. Ärligt talat, universum. Inte ens i närheten.

Mitt undermedvetna överkompenserar för nederlaget genom att väcka mig klockan MITTINATTEN med en annan historia som jag gått och fnulat på ett tag men som nu bara MÅSTE SKRIVAS NER.
Första scenen bara vällde ut och sedan plottade jag ut resten av boken av bara farten. Det är en särskild slags mani som drabbar en vid halvtretiden på natten, antar jag. När man VERKLIGEN HADE BEHÖVT SOVA.

Synd bara att den aldrig håller i sig tills bokhelvetet är klart. Nu har jag ännu ett WIP att stressa över och misslyckas med. Jippi.

Det måste vara tisdag. Jag har aldrig fått någon rätsida på tisdagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar