söndag 20 december 2015

Fjärde advent
Fjärde advent och nu får den där julstämningen allt sno på om den ska hinna hit innan det är för sent. 


Julnovellen blev klar och jag har lagt upp den här om någon vill läsa (obs! på engelska). Det var en kul liten övning och ett bra sätt att träna på compile och omslagsdesign (även om jag till sist valde att beställa ett omslag via Fiverr) inför nästa års planerade bokutgivning. 


Jag hoppas hinna med lite novellskrivning inimellan de stora projekten i fortsättningen också, bara för att få den där Färdig!-kicken lite oftare. Det känns som att jag inte har åstadkommit något alls under hela 2015, trots att jag faktiskt har skrivit nästan tre böcker. Den där lilla novellen känns som en större prestation än de 100 000+ ord jag skrivit sedan jag skickade in Konrad i maj, trots att den bara tog några timmar. För att den är Färdig! 

Och på torsdag blir det julafton, oavsett hur ont jag har i ryggen. Det är bara att gilla läget och försöka julstöka i tvåminutersintervaller med långa vilopauser mellan. Santa Pig ligger fortfarande nere i källaren, men jag hoppas att han ska skutta upp och ställa sig bredvid tv:n någon gång under dagen. Utan Santa Pig blir det ingen riktigt god jul!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar