söndag 6 december 2015

Andra advent


Andra advent och jag försöker (hittills förgäves) kickstarta julstämningen genom att skriva några julkort. Den egna julkorts-swapen jag hade tänkt ordna i år för att få en lika fin julkortsvägg som förra året gick om intet under sjukveckorna, men än är det inte för sent att anmäla sig till andras swapar och få åtminstone en handfull julkort. De inom Europa kommer att hinna fram i tid och de till vissa länder utanför likaså. USA, Japan och Taiwan går snabbt. Ryssland och Kina tar en evighet. Jag borde skriva Glad Påsk på de korten också, för säkerhets skull. Klistra på en liten gul kyckling. Men, men. Bättre sent än aldrig.

Annars håller jag på att avvänja mig från de senaste veckornas binge-tv-tittande och återgå till läsning och andra lite vettigare sysselsättningar. Förutom pinsamt många avsnitt av gamla favoriter hann jag också med alla 6 avsnitt av BBCs nya dramaserie River, med Stellan Skarsgård i huvudrollen. (Streamar på Netflix just nu.) Ärligt talat det bästa jag har sett och kommer att se på tv i år och ja, då räknar jag med finalsäsongen av Downton Abbey. 

Frågan är bara vilken sorts lobotomi jag kommer tvingas genomgå för att bli av med den här gamla discodängan som har borrat sig hela vägen in i reptilhjärnan. Förmodligen en ganska omfattande sådan.

Men ärligt talat, de sex avsnitten var värda det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar