söndag 29 november 2015

Första och snoriga advent

Första advent och för min del hade vi gärna kunnat skjuta på julen en månad eller två. Jag känner mig så o-pepp inför den här julen att det inte är riktigt klokt. Ute är det grått och regnigt och ikväll kommer stormen Gorm (äntligen ett rejält storm-namn!). Här hemma är det stökigt och rörigt och snorigt och hängigt efter flera veckors stafettförkylningar och inte det minsta lilla mysigt och stämningsfullt.

Om det inte vore för att ljusslingorna hänger uppe året om (trailer trash chic) hade vi inte haft minsta lilla ljuspunkt i tillvaron. Jag har orkat sätta i kontakterna. Men sedan orkade jag inte mer. Tur att jag har ett stillasittande jobb.

Jag är fortfarande för sjuk för att orka baka något lussigt eller juligt, och några juldekorationer kommer inte att släpas upp från källaren i första taget, så första advent kommer att passera obemärkt. 

Men något litet jul-aktigt behöver jag här på  bloggen för att markera att nedräkningen har börjat och eftersom det är söndag behöver jag en låt som får representera veckan som gått. Kanske en liten stämningsfull julsång med matchande ljusshow?

Om jag någonsin flyttar till villa är det här vad grannarna har att se fram emot!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar