fredag 6 november 2015

En liten bokmässa till ...

Jag skulle ju egentligen inte åka dit, men jag råkade visst åka till bokmässan i Köpenhamn i alla fall.


Hoppsan.

Det var inga programpunkter jag var intresserad av och den enda danska bok jag har läst sedan förra året, då  jag lovade mig själv att läsa på ordentligt är Peter Høegs nya, och han skulle inte ens dit.

Jag hade verkligen behövt att han förklarade den för mig, ärligt talat!


Jämfört med i Göteborg är köpenhamnarnas bokmässa liten och behändig, och avklaras lätt på bara några få timmar. I år var det väldigt tunt på listan över internationella författare, ärligt talat, och flera av de programpunkerna hade dessutom strukits när det väl kom till kritan. På plussidan ska sägas att Mumin-vykorten är mycket billigare i Köpenhamn. Så då blir det väl att jag åker dit nästa år igen, bara för den sakens skull.

Men det blir nog bara för den sakens skull, i så fall. Resten hade jag kunnat klara mig utan.

Någon frozen yoghurt hade de inte heller, så det fick jag åka till Fields för att skaffa. Stackars mig. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar