tisdag 20 oktober 2015

Where you lead, I will most definitely follow - till och med till Netflix

Tisdagar är inte min favoritdag, precis, och tisdagar när jag inte har sovit ordentligt kommer ännu längre ner på listan. 

Det är svårt att veta vad som är höna och ägg, men jag tycker att så fort jag inte har skrivit på ett par dagar blir jag riktigt sur och grinig. Allt är hemskt, hopplöst, meningslöst, värdelöst och fyra andra -löst som jag inte kommer på för att jag är så trött.

Och om jag inte har sovit, dessutom, blir jag definitivt inte festens mittpunkt.

Alltså: den här dagen handlar bara om att hitta ljuspunkter. Klara mig till läggdags med någon sorts värdighet (ha!).

Den enda goda nyhet jag har hittat hittills (efter att ha läst mer än halva internet) är att Amy Sherman-Palladino har skrivit avtal med Netflix att göra 4 stycken 90-minuters avsnitt av Gilmore Girls. För att få avsluta serien så som hon ville avsluta den (hon fick inte göra sista säsongen).

Det borde räcka åtminstone fram till 18.30!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar