tisdag 13 oktober 2015

Trött och svamligt blogginlägg, nr 784


Eftersom jag kom av mig lite med romance-boken tänkte jag sätta vagnen före hästen lite och göra sjutton andra saker som man egentligen inte behöver göra förrän man har skrivit boken helt klart. Bland annat har jag registrerat mig hos Amazon. Det var nog tur att jag gjorde det i god tid, för det inte var inte helt enkelt. Jag förmodar att jag gjorde precis allting fel, precis som hos Skatteverket, och jag har ingen som helst aning om vad som är upp och ner på ett ESS eller ett BIC, så mina eventuella royalities kommer att hamna i västra Venezuela, hos en getbonde där som plötsligt mångdubblar sin förmögenhet när Amazon sätter in tre dollar om tio år. 

Det obegripliga dravlet på bilden här ovan var bara en liten, liten bit av sida upp och sida ner av obegriplighet och jag har lovat och försäkrat att jag "to the best of my ability" (mitt enda försvar!) har läst och förstått och godkänt och vidimerat. Jag kommer alltså inte längre bara att åka i finkan för bokföringsbrott, jag kommer även att hamna i ett amerikanskt federalt fängelse, säkert i en sådan där glasbur som Hannibal Lecter satt.

Trying to overthrow the US government, huh? kommer FBI-agenten som sitter på behörigt avstånd utanför glaset att säga med ett hånflin.

Nope, just trying to sell an e-book ... kommer jag att svara, men ingen kommer att tro mig.

De kommer inte att ge mig tillgång till farliga saker som blyertspennor, men jag kanske kan få några trubbiga Crayola-kritor och tvingas skriva mina kommande böcker på golv, väggar och tak, armar och ben och alla som kommer för nära glaset.

Charlize Theron kan spela mig i filmen. Nu har hon blivit lite till åren, så då kan de få henne att se ännu kusligare ut.

Om jag har sovit lite dåligt på sistone? Ja, kanske det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar