fredag 9 oktober 2015

Cirklar och skam

Kära nån, vilken vecka det här blev! Vanligtvis gör jag ju inte speciellt mycket, mer än går i mina ingångna cirklar, men den här veckan har det blivit både det ena och det andra, utöver alla vanliga måsten och det känns nu när helgen äntligen närmar sig.


Till exempel har jag varit på informationsträff på Skatteverket och fått bekräftat att jag visst gjorde nästan allting fel när jag anmälde min enskilda firma och att jag blir tvungen att göra om allting. Nu har jag gjort det och går och är rädd för att de inte ska godkänna min nya anmälan. Jag är ju uppenbart inte kapabel att driva ett eget företag, det måste de ju förstå.

Det måste ju jag förstå.

Dessutom har jag varit på skrivcirkel, minsann, på tal om att bryta med sina gamla ingångna sådana. Det var skrämmande och spännande och samtidigt inte alls så farligt som jag hade trott. Kanske börjar jag att ha gått in mina författarskor så smått, för de skaver nästan inte alls.

Något som däremot skaver är skämskudden som jag fick begrava ansiktet i när jag skrev lite på min romance nu på eftermiddagen, efter att ha skickat in månadens översättning. Och med lite menar jag fyra scener. Sexscener, alltså. Över fyratusen ord! Det motsvarar faktiskt tio romaner utan snusk, bara så att ni vet. Kolla bara på konvertera.nu. Det är alldeles sant.

Men ju mindre sagt om det, desto bättre. 

Om jag ska ha en chans att överleva inom den här nya genren behöver jag uppgradera min skämskudde till något lite mer rejält.

Skämskudden Pinigt 2.0 från IKEA, kanske.

Eller en sådan här.


OSTRICH PILLOW Promo | Studio Banana from STUDIO BANANA on Vimeo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar