fredag 30 oktober 2015

Ännu en maffig milstolpe

Nej, jag kommer inte att hinna klart med min romance innan oktober månads slut. Det hade ju varit festligt, men i praktiken helt omöjligt.

Men en liten milstolpe hann jag passera i alla fall och det ska firas. Hurra, hurra, hurra!


Fyrtiotusen ord är inte kattskit, minsann. Och nu börjar det dra ihop sig till en lite rafflande final, med spännande biljakter och skottlossningar och ... Nej, kanske inte det. Fel genre! Men en spännande rymningsscen i storstadsmiljö kommer det snart att bli, ett par sorgliga Nu ses vi aldrig mer-scener,  med hjärtan som krossas till höger och vänster och en återförening som kommer att få mig att böla så att laptoppen kortsluts, misstänker jag. 

Och så tänker jag mig en epilog, några månader senare, så att man får se hur bra de har det tillsammans. Med en liten överraskande twist.

Men det får jag skriva någon annan dag. Nu är det dags att gå och jobba.

2 kommentarer:

  1. En romance minsann! För vuxna då antar jag? Kul med lite omväxling jmf med barnböckerna. Skriver du på engelska eller svenska förresten?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det blir för vuxna, om än inte alldeles barnförbjudet. Den här boken blir på engelska, eftersom jag tänker ge ut den via Amazon KDP. Det har varit jätteroligt att testa något så fullständigt annorlunda, även om jag hemskt gärna vill skriva fler barnböcker också.

      Radera