fredag 11 september 2015

Bokmässe-prepp del 3

Jag har inte hunnit läsa så mycket den här veckan, tyvärr, men jag har lyssnat lite på Stjärnklart när jag har lagat mat och städat och så. Det där med ljudböcker är ju helt klart något man behöver vänja sig vid. Jag kommer hela tiden på mig själv med att tänka på något annat och ha missat ett halvt kapitel eller något.

Sedan har jag börjat på ett antal böcker men inte riktigt kommit in i något, så då passade jag på att sticka mellan med del tre av Laini Taylors Daughter of Smoke and Bone, Dreams of Gods and Monsters, trots att jag egentligen skulle spara den tills efter bokmässan för att hinna läsa så många olika författare som möjligt. Men jag bara måste få veta hur det slutar och det går ju så snabbt att läsa, så varför inte unna sig lite?

Bilden är lånad från Goodreads!


Jag ska inte bara lyssna på Laini Taylor och Siri Pettersen på Bokmässan, jag ska även gå på mitt livs första mingel (!) och inte vilket mingel som helst utan ett fantasymingel (omg, omg!) med de två författarna och ännu en ny upptäckt, Sally Green, vars Half Bad jag bara precis har börjat på. Den är lite tuffare än de andra två, men inte alls dum.

Bilden är lånad från Goodreads!

Dessutom är det uppenbart att det är trilogier som är det nya svarta.

Lite jobbigt är det, att man aldrig kan läsa en bok och sedan vara klar med den, utan att man alltid måste läsa tre. I alla fall om man hittar något man gillar.

Och dessutom innebär det ju att jag måste skriva Konrad, del 2 och 3. Och Liva, del 2 och 3.

Som att jag inte hade tillräckligt ont om skrivtid...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar