fredag 17 juli 2015

Follow Friday

Jag har i och för sig semester nu, men det har trots det inte blivit några foton tagna den här veckan. Och någon Bokbloggsjerka syns inte heller till. Så istället tänkte jag köra en Follow Friday eller #FF som det brukar heta på Twitter. Ni får föreställa er ljudet av klippande saxar och någon som nynnar för här kommer Dagens #FF-tips:

Twitter:

Roligast den här veckan på Twitter var ingen mindre än Bertie Wooster himself.

Tumblr:

Joanne Harris är också rolig på twitter och sina tio kloka tweets om skrivkramp har hon samlat här:
http://joannechocolat.tumblr.com/post/124235616786/writers-block-and-how-to-deal-with-it#notes

Instagram:

Författaren bakom de fantastiska böckerna om Thursday Next, Jasper Fforde, är lysande på Instagram. Hans Ceiling of the Week är alltid imponerande.


Ett foto publicerat av Jasper Fforde (@jasperfforde)


Webserie:


Om du bara ska läsa en enda serie på nätet tycker jag att det borde vara XKCD:

Ibland är den för smart och går rakt över huvudet på mig (för det mesta) men när jag når upp är den väldigt, väldigt rolig.

Bloggosfären:


På jakt efter en ny blogg att följa? En rolig, smart och intressant blogg som kan både underhålla och kanske lära dig något nytt om människan? Då borde du kolla in The Bloggess. Hon är lite låg just nu, och sitter mest och pillar med modeller, men när hon kommer tillbaka upp till ytan igen tar hon igen det med råge. And then some. Hennes andra bok kommer ut i september. Så det är inte bara Bokmässan jag har att se fram emot då. Du kan också följa henne på Twitter och Instagram, men det överlappar en del. Ha en riktigt skön helg! Om någon vill mig något är jag ute i solen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar