tisdag 23 juni 2015

Tre tankar en tisdag


1. Det lönar sig tydligen att vara snäll. (Surprise, surprise!) Igår damp ett stort kuvert ner i brevlådan, med ett fint Gotochi-kort och en gullig liten påse full av jättefina frimärken. Jag trodde först att det var ett tack för att jag skickat ett fint kort med fina frimärken till någon men det visade sig vara tvärtom. Den här personen har alltså skickat ett Postcrossing-kort till mig redan och blivit så glad för mitt tackmeddelande att hen skickade ett jättetack till mig. Jag vet inte hur det här ska sluta. Kanske måste jag köpa en bil till hen eller något.


2. Det lönar sig tydligen inte att banta. Efter två veckor utan godis har jag inte gått ner ett endaste gram. Men jag har blivit mycket grinigare. Inte riktigt det jag var ute efter, men det är ju kul att se någon effekt av ett sådant dramatiskt beslut.


3. Jag kämpar på med mina Index Cards. Idag är det dag 23 av 61, så det är en dryg tredjedel avklarade. Dagens tema är "romantic" och veckans medium är collage m m. Det kan sluta med att jag limmar fast fingrarna vid skrivbordet, eller så kanske det blir något kul. Vi får se senare ikväll. Nu måste jag faktiskt jobba. Men i fredags var temat "snow globe", så då gjorde jag en "rain globe" med midsommartema. Om det inte blir något av författarkarriären tänker jag dra igång produktion av de här i Kina eller något. Jag tror att de kommer att sälja som smör.


2 kommentarer:

 1. Postcrossing är en underbar grej :D Egentligen så penpallar jag bara via FB, men nu har jag provat med Postcrossing och det verkar spännande att få ett oförväntad kort ^^
  Själv har jag skickat ett kort och måste skicka 4 till (alla till Ryssland, jag hoppades att få mer variation,lol).

  Kika in på min penpal blogg om du har lust:
  http://mailfromsweden.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har förmodligen råkat bocka i rutan om att vilja skicka mer än ett kort till samma land. Om du avmarkerar den kommer du att få lite mer variation framöver. Jag har bockat i den med flit och får enbart ryska adresser. För det mesta kommer de fram efter ca 2-3 veckor.

   Radera