fredag 12 juni 2015

Åh nej, det är fredag...

Äntligen fredag brukar folk säga, men då har de inte deadline just den fredagen, det kan jag lova. "Äntligen" var inte alls ordet jag sökte när jag vaknade i morse.

Men jag vaknade och det är ju alltid något att vara tacksam för.

Igår var det skolavslutning och jag slet mig från jobbet för att se minstingen uppträda inför hela skolan, utan minsta lilla scenskräck eller ångest. Bara en ren glädje över den roliga sången ("I Indialand") och kanske lite stolthet när alla applåderade.Så det sitter några hundra människor där och tittar på mig när jag sjunger. Än sen.

Sedan blev det tårtknytis med nästan 120 tårtor, varav jag smakade exakt ingen.

Minstingen smakade på tre. Alla av choklad-varianten.

Vissa saker går alltså i arv, men inte alla.


Skönt att veta.

Veckans tema för Fotosöndag är "gammal", men det har jag inte hunnit börja tänka på än. Jag hoppas kunna hitta något kul i Köpenhamn i morgon.

På andra sidan deadline.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar