söndag 24 maj 2015

Soundtrack of my Week

Nej, de där änderna var kanske inte det bästa fotot jag tagit, så sent i går kväll tvingade jag min stackars man att köra ut till Bjärred så att jag kunde ta det foto som jag sett framför mig sedan jag fick temat i tisdags. Det foto som jag inte hade tid att ta. Det fotot som jag, även om jag hade haft tid, inte hade kunnat ta eftersom det inte är sommar och för att det inte har varit vindstilla på hela veckan. 


stillhet

Det blev kanske inte så pjåkigt, ändå. Och det tyckte tydligen inte omvärlden heller, för bilden blev utvald till ett Gallery (första gången för mig) och till Flickr Explore (tredje gången). Nu plingar det i mobilen stup i kvarten för att någon har fave:at den.

Det är i och för sig kul, men jag kan inte låta bli att störa mig lite. Nu har jag i och för sig inte fått några kommentarer, men jag misstänker att det enda folk ser är sol, himmel och hav. 

Det enda jag ser är Barsebäck. Och det säger väl mer om mig än mycket annat jag har skrivit här på bloggen.

Och hela tiden hör jag i bakhuvudet tuffaste Sanne Salomonsen sjunga sin låt om Barsebäck och om vansinnet och visst, det är nedlagt nu, men så många andra kraftverk världen över är inte det. Just den här liveversionen är från hennes föreställning The Show och den är inspelad dagen efter att Barsebäck stängdes av. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar