söndag 17 maj 2015

Soundtrack of my Week

Och så var det söndag igen. Jag är inte riktigt ikapp med allt, men tillräckligt, och unnar mig en slapp söndagseftermiddag för att ladda batterierna inför den kommande veckan. 

Man kan inte göra allt, jämt.

Men en del saker har jag äntligen kunnat stryka från min Att göra-lista den här helgen. Jag har till exempel hunnit göra klart mitt senaste Mail Art-projekt, och ja, jag vet att "Art" är att ta i, men ärligt talat, alla måste börja någonstans. Och jag börjar här. 

Så här går det om man slutar rita när man är cirka tolv. Om man då försöker börja rita igen 30+ år senare så kommer man att rita som en tolvåring.

Och det vill jag inte. Och jag vill inte heller att det ska ta 30+ år innan jag kommer ikapp och ritar som en 44-åring (hur nu en 44-åring ritar??).

Därför tänker jag ge mig själv en intensivkurs i konst (i liten skala). ICAD är en utmaning som går ut på att skapa något litet konst-aktigt på ett "index card" varje dag i två månader (juni och juli). Och den tänker jag försöka mig på. Jag har redan hittat ett hundrapack med kort av typen som man förr i tiden hade i kartotek eller register. 61 av dem tänker jag måla, rita, skriva, klistra och kladda på. 

Fy fasiken vad konst-ig jag kommer vara när sommaren är över!

Då kanske jag till och med kan rita en sjöhäst som jag inte behöver skämmas över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar