tisdag 26 maj 2015

Because first impressions lastNu är det gjort. Manuset är inskickat. Tärningen är kastad. 

Nio små Konrad-kloner stack igår ut i världen för att försöka erövra den. Eller åtminstone försöka bli lästa av en lektör någonstans. 

Det var den panikpirrigaste dagen på mycket länge. Allt som kunde gå fel gick fel. Tre gånger var jag beredd att bara ge upp. Men jag bet ihop, ignorerade alla tecken på att jag borde glömma alla mina förhoppningar om att någonsin bli författare, fixade det som behövde fixas, och kämpade på. Med hjärtat i halsgropen och konstant syrebrist för att jag hela tiden glömde att andas. 

Men idag känner jag mig alldeles lugn. Något sliten, men lugn.

Nu är det inte längre upp till mig. Det finns inget mer jag kan göra. Nu är det Konrad som ska visa vad han går för. 

Och nej, jag tror inte att mina hjärtformade gem kommer att ge mig ett förlagskontrakt. Jag vill bara inte riskera att göra ett alltför seriöst och proffsigt intryck vid första anblicken. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar