söndag 5 april 2015

Soundtrack of my Week

Den här veckan har den här låten gått på repeat i lurarna. Och inte bara för att den är så himla bra. Fantastiska dansare. Färg som yr. Snyggt och kraftfullt och rasande häftigt.Det här attityden är precis vad jag behöver just nu när livet segar.

Men dessutom är det min allra första Patreon-video. Jag har alltså varit med och betalat för de där dansarna, segway-rullorna och färgkritorna. Jag och nästan 1500 andra fans.

Tala om money well spent!

Jag tycker att det är precis så här det ska vara. Pengarna jag betalar för den kultur jag åtnjuter ska gå direkt till artisten/konstnären, och inte försvinna på vägen ner i någon skivbolagsdirektörs eller managers ficka. Och de artister/konstnärer som jag älskar ska inte behöva stå och slava på Burger King halva natten för att kunna betala hyran. De ska skapa. Musik, konst, foto, litteratur, whatever. Och få betalt för det.

Så varje gång WOTE gör en ny musikvideo får de en slant av mig. Och nästan femtonhundra andra. 

Du kanske också har en slant över? Varför inte bli mecenat du också? Kolla om du hittar någon som du vill stödja på Patreon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar