fredag 17 april 2015

Scopophobia

Jag har så småningom kommit så långt i min sociala medie-träning att jag nu törs följa folk jag är intresserade av, t ex på Twitter, även om jag vet att den jag följer kanske får ett meddelande om det. Jag lägger till deras bloggar i min Feedly, gillar deras sidor på Fb och följer dem på Instagram och Twitter, om de sysslar med sådant.

Kanske kommer jag en vacker dag att våga lämna en kommentar någonstans. Eller kanske inte.

Men när jag hittar en bok jag gillar, och lägger till den som "currently reading" på Goodreads innan jag går och lägger mig på kvällen ...


... och möts av det här när jag vaknar på morgonen, då är det nära att jag rycker ut sladden till datorn och gömmer mig under sängen.

Nu skriver jag inga recensioner på Goodreads, men om jag hade gjort det skulle det här varit ett effektivt sätt att få mig att sluta.

Huvaligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar