fredag 3 april 2015

Närmare och närmare

Veckans tema för Fotosöndag är Närbild och det var ju faktiskt ganska kul att spinna loss på.Jag har än så länge bara tagit lite testfoton med lillkameran, men kanske det med kritorna kan bli veckans bidrag? Jag ska brottas lite med systemkameran i helgen och se vad den säger om saken.

I övrigt närmar sig månadens jobb-deadline med en rasande fart, och i helgen är det dessutom deadline för texten jag ska få respons på i Vimmerby. Huj. Jag vet inte riktigt hur det gick till, för det var två månader tills jag skulle åka dit alldeles nyss och nu är det plötsligt bara precis en vecka kvar. Väldigt gott om tid förvandlades raskt till ingen tid alls. 

Och jag hade visst bestämt mig för att Konrad-boken skulle vara klar innan jag åkte dit. Ja men, då så. Då får den väl bli det då. (Hur? Jag har ingen som helst aning!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar