fredag 17 april 2015

Mjuk och seg fredag

Den här veckan har varit lite seg, i allmänhet men framför allt inuti mitt huvud där det inte har hänt så mycket. Sömnbrist och överansträngning och kanske någon vårförkylning som inte riktigt vill bryta ut, det finns mycket att skylla på,  men nu är veckan i alla fall över snart och jag hoppas att det ska kännas bättre efter helgen när jag fått vila upp mig lite.


Veckans tema på Fotosöndag är Mjuk, och jag har haft svårt att bli riktigt inspirerad, trots att det borde vara ganska lätt att hitta något bra.Hittills har jag bara hittat en mjuk och rund liten maskros som jag hann knäppa ett snabbt foto av innan sonen blåste ut fröna över hela kvarteret. 


Och när jag var ute på stan och fotade mina LYA-vykort häromdagen hittade jag de här mjuka formerna, som jag tyvärr inte riktigt har kunnat göra rättvisa. Den där bildbehandlingskursen har fått ligga nere ett tag nu p g a orsaker otillräcklighet men jag hoppas kunna ta igen det till hösten. 
Den enda bilden jag blev riktigt nöjd med den här veckan var de här nyansade trädkronorna som jag råkade passera under just när solen tittade fram. Jag gillar mönstret som uppstod, men mjukt kan man verkligen inte kalla det. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar