söndag 15 mars 2015

Soundtrack of my Week

Nu kommer våren, har jag bestämt, och idag fick jag tårta också, så nu är födelsedagen officiellt färdigfylld.

Samtidigt känns det som att det snart är jul. 2013.

Tiden går bara fortare och fortare ju äldre man blir och det är tråkigt, för det är så mycket jag vill hinna med, men det är alltid bara helg och helg och helg och då får jag ju ingenting gjort. Och under veckorna får jag inget gjort eftersom jag måste jobba, så när är det egentligen tänkt att man ska få något gjort?!?

Nu börjar jetpacken jag haft på ryggen de senaste veckorna få slut på soppa, känner jag, men jag hoppas kunna hålla mig i luften en månad till. När jag kommer hem från Vimmerby får jag krascha till marken (eller ner genom den), men inte förr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar