fredag 27 mars 2015

Fredagsrock i motljus

Veckans tema: Siluett

Jag kämpar vidare med Fotosöndags utmaningar, eller, ja, kämpa är kanske att ta i, men jag drog i alla fall fram mobilen som hastigast på väg till plugget häromdagen och fotade en siluett. 

Det hade förstås blivit mer effektfullt när trädet var alldeles nyklippt, men nu blev det inte så. (Jag hade inte sekatören med mig.)

Annars då? Tja. Jag har bytt ut Klara mot Kasper i hela Konrad-boken. Det löste hastigt mina genus-relaterade bekymmer och hittills kan jag inte se att det har skapat några nya. Det ser ut som att själva historien är färdig nu. Det enda som är kvar att göra är att "färglägga" allting, genomgående. Se till så att alla karaktärer är tydliga och konsekventa och att allas motivationer och drivkrafter håller och gestaltas på ett bra sätt genom hela boken. Dubbelkolla och trippelkolla att ingen någonstans refererar till något av allt det som jag har strukit.

Det börjar gå upp för mig att det här med att ha skrivit klart själva historien inte alls betyder att boken är färdig. Kanske är det tur att jag inte visste det från början.

Och dagens största överraskning? Jag rockar, tydligen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar