fredag 20 mars 2015

FredagsFail

Förr eller senare måste det väl hända. Och det hände just idag. 

Fredagen Då Jag Inte Hade Något Att Blogga Om.

Jag hade så gärna bloggat om veckans FotoSöndag-utmaning, men Boll, hur kul är det som tema, egentligen? Jag som var så glad när de utlovade ett enklare tema, efter de senaste veckornas ångestladdade stress över genus och könsroller. Men Boll? Njä.

Jag hade gärna varit med i Annikas Bokbloggsjerka, men veckans fråga (Hur gör du för att få nya läsare och behålla de du har?) gjorde det smärtsamt uppenbart att jag inte är någon riktig bokbloggare, utan bara en bluff. Så den hoppar jag över. Vi får väl se om det blir något tillfälligt eller om jag hoppar av för gott. Kanske finns det någon annan Jerka som skulle passa mig bättre? En Jerka för människor som bloggar utan mål och mening, utan tema eller röd tråd, utan att ha något vettigt att säga och inga läsare att säga det till? 

Jag har inte fotat solförmörkelsen p g a totalt helmulet och jag kan inte ens RockaSockar, eftersom alla mina strumpor är svarta. Ok, vissa av dem har en liten volangkant längst upp, och det finns en viss variation när det gäller längden på strumpskaften men det blir liksom inte särskilt effektfullt på foto, så det glömmer vi också.

Vissa dagar blir det alltså mer uppenbart än andra varför jag sitter här i min ensamhet.

Kan man gissa på att veckans låt på söndag kommer att gå i moll?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar