söndag 15 februari 2015

Soundtrack of my Week

Dessa veckor som bara rinner mellan fingrarna på mig ... Ska det föreställa livet?

Jag faller handlöst under skenbart kontrollerade former just nu, försöker göra alldeles för mycket på en gång och lyckas till min (och andras) förvåning ibland, fast mest av en slump.

Kanske kommer det en smäll en dag, om jag landar någonstans, men så länge jag fortsätter falla går det bra.

Det gäller att bara njuta av att känna vinden genom håret och ignorera det faktum att ögonen tåras i vinddraget.

Jag saknar skrivandet som hjälper mig att få någon slags riktning, någon slags orientering, en magnetisk nordpol att navigera mot, så att jag slipper bara famla omkring utan koll. Mellan dag och natt, mellan jobb och plugg, mellan man och barn, mellan måsten och borden.

Mellan ett och noll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar