tisdag 17 februari 2015

Hemligheter och vykort


En blogg som jag läser närmast religiöst varje söndag är PostSecret. Det är tydligen världens mest lästa reklamfria blogg, enligt filmen här nedanför, och jag förstår verkligen varför. Det finns något så innerligt allmänmänskligt och sårbart i alla hemligheter som människor från världen över skickar till Frank Warren, och om man inte blir en bättre människa av att vecka efter vecka konfronteras med den här osminkade sanningen om hur det är att vara människa, på riktigt och inte stylat eller tillrättalagt som på tv eller i sociala medier, ja då vet inte jag vad det är för fel på en.

Jag hoppas en dag komma så långt att de kuvert och vykort jag skickar ut i världen ska rymma en liten del av mitt innersta, även om det inte blir lika öppet och uppenbart som de korten som han får. 

Närmare bestämt hoppas jag kunna göra fem vykort till Liberate your Art 2015, och det är ett enormt kliv för någon som aldrig ens på allvar försökt göra varken vykort eller konst. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag anmälde mig, men det var väl något i stil med att jag så gärna skulle vilja och insikten att det aldrig blir gjort utan en deadline. 

Vi får väl se hur det blir. Jag håller tummarna i alla fall.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar