söndag 25 januari 2015

Soundtrack of my Week

Å denna berg- och dalbana som är mitt liv eller är det kanske bara inuti mitt huvud?

Hur som helst går det upp och ner i en rasande fart och jag vet inte längre vilket humör jag är på mer än fem minuter i taget utan kommer på mig själv att skratta när jag trodde jag var ledsen och gråta eller skrika när jag trodde att allt var bra.

Jag är alltid den sista som får veta något, till och med hur jag mår.

Men det har varit en delvis produktiv vecka, med mycket jobb och många måsten, och om det är mycket kvar på Att Göra-listan så här på söndagen beror det mer på att jag skrivit in för mycket på den än att jag skulle ha latat mig det minsta lilla.

Jag har börjat på inte en utan TRE kurser, och jag hinner verkligen inte och jag borde verkligen hoppa av från minst två av dem, men de är ju så intressanta och spännande och jag är så väldigt ... utsvulten på att lära mig något nytt och göra något som jag inte har gjort förut (Hallå, skriv klart den där boken, för hundra gubbar då!!!) att jag klamrar mig fast vid dem alla tre och kommer att stressa ihjäl mig vilken dag som helst, men dör i så fall med ett leende på läpparna.
Det värsta på Blev Inte Gjort-listan är att jag missade att skriva i måndags!!! Sorgen! Förtvivlan! Den har varit helt oproportionerlig, verkligen, men nu är det som det är, och min 60-dagars streak har nollställts och börjat om från början. 

Den här månaden blir det ingen häst. :-(


Jag får trösta mig med insikten att, precis som allting blir godare med bacon, blir allting bättre akustiskt. Och då var det ju ändå väldig bra från början.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar