tisdag 16 december 2014

Vikten av att kunna uttrycka sig

Eftersom det inte är något bra på tv nu för tiden kollar jag mer och mer på TED och annat klokt jag hittar på nätet. Den här tyckte jag var så bra att jag var tvungen att se den en gång till. Jag skulle aldrig ställa mig på en scen, varken med något jag själv skrivit eller någon annans texter, men jag har också upplevt den där känslan av att få höra från en annan att de blivit berörda av något jag gjort och vet hur enormt mäktigt det är. 

I dessa tider av rädslor och förtal och fördummande fördomar som grasserar genom samhället är det väl viktigare än någonsin att vi lär oss att tala ut, att tala öppet och ärligt och berätta precis hur det känns, att vara just jag, att leva i just den här kroppen, högt och tydligt så att alla andra hör och förstår att vi allihop är precis lika olika som alla andra.

Ironin i att just jag skrev just den meningen... Suck.

Jag ska vara tyst nu, jag lovar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar